Martijn Besuijen

Freelance hypotheekadviseur en aankoopbegeleider bij P.M. van Dijk Advies

Hypotheekadviseur Martijn Besuijen


Waar gaat het nu eigenlijk om als je op zoek bent naar een ander huis?


Je eerste eigen huis kopen, een grote verbouwing aangaan of toch die perfecte badkamer? Het start met een wens, een visie. Als je, na goed zoeken, je droomplek hebt gevonden of dit met een verbouwing gaat creëren, is de eerste vraag: Hoe zit het met de financiering?

Er komt een hoop op je af: wat kan ik lenen, welke hypotheek past bij me, waar sluit ik een hypotheek af, hoe zit het met mijn overige leningen? Kortom, een hoop vragen die veel uitzoekwerk en expertise vereisen.

Hier kom ik in beeld! Met mijn jarenlange ervaring in de hypotheken branche en mijn doortastende persoonlijkheid, zorg ik voor de beste deal, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Ik ben financieel goed onderlegd en weet hoe ik een bank ‘ja’ laat zeggen. Als betrokken hypotheekadviseur ken ik het proces van a tot z. Ik ontzorg je volledig, van aanvraag tot afsluiting van de hypotheek. Ik heb geen negen tot vijf mentaliteit en sta altijd klaar voor mijn klanten.

Een goede hypotheekadviseur is betrokken, heeft kennis van zaken en weet hoe onderhandelen met de banken werkt. Ik vind het belangrijk om bij start alle persoonlijke en financiële zaken goed op een rij te zetten. De juiste research maakt het mogelijk om gericht te zoeken naar de best passende hypotheek. Ik wil mensen behoeden voor het maken van onverantwoorde keuzes door de opties goed door te rekenen. Samen wegen we de voors en tegens af en maken we de juiste keuze. Met mij als hypotheekadviseur wordt je droom werkelijkheid.

Mijn doel is niet alleen een tevreden klant bij aankoop, maar ook een klant die over dertig jaar met een goed gevoel voor de laatste keer hypotheekkosten betaald.  

Martijn Besuijen Hypotheekadviseur